محل تبلیغات شما

دستور پخت انواع غذاهای کترینگ کیبو

قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد غالبا در هر خانه ای بار گذاشته شود عطر و بوی وسوسه انگیز آن کل محل را در برمی گیرد. اما سوال این است که چرا گاهی عطر و طعم قورمه سبزی بهتر می شود؟ در پاسخ باید گفت که علاوه بر روش پخت، نسبت سبزی قورمه سبزی نیز در خوشمزگی آن تاثیر به سزایی دارد. قورمه سبزی یکی از خورش های سبز است که یک پای ثابت آن را سبزی های تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج تشکیل می دهد و چاشنی آن معمولا لیمو عمانی درسته یا پودر شده است، ولی گاهی به آن آب نارنج، آب غوره یا رب انار هم اضافه می کنند. نسبت سبزی قورمه سبزی در شهر های مختلف، فرق می کند وکترینگ کیبو در این مطلب قصد دارد نسبت سبزی قورمه سبزی در چند منطقه مختلف ایران را مرور کند:


نسبت سبزی قورمه سبزی در تهران


در تهران سبزی قورمه سبزی متشکل از تره و جعفری به نسبت برابر؛ به اضافه مقدار کمی شنبلیله است.

تره500 گرم
جعفری500 گرم
شنبلیله100 گرم



نسبت سبزی قورمه سبزی درفارس و خوزستان


سبزی قورمه سبزی در فارس و خوزستان ترکیبی از تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج یا برگ چغندر (یا هر دو به یک اندازه)، شنبلیله و سیر سبز است. مقدار شوید، شنبلیله و سیر سبز حدود یک چهارم؛ و مقدار گشنیز و اسفناج یک دوم تره و جعفری است.

تره400 گرم
جعفری400 گرم
گشنیز200 گرم
شوید100 گرم
اسفناج یا برگ چغندر200 گرم
شنبلیله100 گرم
سیر سبز100 گرم
نسبت سبزی قورمه سبزی در آذربایجان
سبزی قورمه سبزی در آذربایجان مرکب از تره، جعفری، گشنیز به نسبت یک، یک چهارم و یک پنجم به ترتیب است. چند برگ اسفناج یا برگ چغندر و ترخون نیز بسته به فصل اضافه می شود.
تره1 کیلوگرم
جعفری250 گرم
گشنیز200 گرم
اسفناج یا برگ چغندرچند برگ
ترخونچند برگ

نسبت سبزی قورمه سبزی به سبک کترینگ کیبو

کترینگ


بهترین نسبت قورمه سبزی عبارت است از: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله به نسبت یک و یک دوم و یک پنجم و یک دهم و یک دهم است.

تره1 کیلوگرم
جعفری500 گرم
گشنیز200 گرم
شنبلیله100 گرم
اسفناج100 گرم


طرز تهیه قورمه سبزی به سبک کترینگ میرداماد

گوشت خرد شده با قلم500 گرم
پیاز بزرگ ریز خرد شده1 عدد
سبزی ریز خرد شده500 گرم
لوبیا چیتی یا قرمز خیس خورده1/2 پیمانه
لیمو عمانی5-6 عدد
پودر شنبلیله خشک1 قاشق مرباخوری
نمکبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم


مواد ذکر شده برای تهیه خورش قرمه سبزی برای چهار تا شش نفر کافیست.

دستور تهیه قرمه سبزی کترینگ گاندی

  • ۳-۲ قاشق روغن در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک شود.
  • گوشت را به پیاز اضافه کرده و ۱۲-۱۰ دقیقه تفت دهید تا سرخ شود. سپس زردچوبه، فلفل، پودر شنبلیله را اضافه کنید و دو سه دقیقه تفت دهید.
  • لوبیا را با ۶ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید. وقتی محتویات قابلمه به جوش آمد حرارت را کم کرده و درب قابلمه را ببندید.
  • اجازه دهید گوشت و لوبیا حدود ۳ ساعت بپزند و در پایان ساعت دوم پخت، لیمو عمانی و نمک را اضافه کنید.
  • ۶-۵ قاشق روغن در تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و حدود ۲۵-۲۰ دقیقه سبزی قورمه سبزی را در آن تفت دهید تا آب سبزی کشیده شود و روغن آن رنگ سبز بگیرد.
  • سبزی را در پایان ساعت اول پخت، روی گوشت بریزید و زیر و رو کنید.
  • حرارت را کم کرده و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید. برای اینکه قورمه سبزی به روغن بنشیند در اواخر پخت چند تکه یخ به خورش اضافه کنید.
قرمه سبزی را با برنج و سالاد شیرازی سرو کنید.


چند نکته مهم برای پخت قرمه سبزی جا افتاده در کترینگ جردن :

  • در قدیم از لوبیا چشم بلبلی در قورمه سبزی استفاده می شد. از آنجا که این نوع لوبیا زودپزتر است، لوبیا را در پایان ساعت اول پخت اضافه کنید یا جداگانه پخته و اضافه کنید.
  • اضافه کردن آب قلم به قورمه سبزی طعم بی نظیری به آن می دهد.
  • مقدار شنبلیله باید کمتر از باقی سبزی ها باشد، زیرا شنبلیله باعث تلخ شدن خورش می شود.
  • افزودن برگ کرفس خشک در بهتر شدن عطر و بوی قورمه سبزی تاثیر به سزایی دارد.
  • لیمو عمانی قورمه سبزی را معمولا از نوع سیاه انتخاب می کنند، تا با رنگ تیره خورش تناسب داشته باشد.
" اگر در شهری که شما زندگی می کنید برای تهیه قرمه سبزی از نوع یا نسبت سبزی متفاوتی استفاده می شود، آن را در بخش ارسال نظر با تهیه غذا کیبو در میان بگذارید. "

طرز تهیه کباب تابه ای به سبک کترینگ کیبو

کباب تابه ای یا کباب دیگی یکی از انواع کباب های ایرانی است حالا تهیه غذا ونک دستور پخت کباب دیگی رو به شما آمزش میدهد

مواد لازم برای۴ نفر

گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی
روغن مایعبه اندازه کافی


مراحل آماده سازی کباب تابه ب سبک تهیه غذا کیبو

  • ابتدا یک کاسه جا دار انتخاب می کنیم و گوشت چرخ کرده را داخل کاسه می ریزیم. در مرحله بعد پیاز را به صورت جداگانه در یک ظرف دیگر با رنده ریز رنده می کنیم و پس از اینکه آبش را گرفتیم به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

تهیه غذا

  • مواد را به خوبی ورز می دهیم ، تا یکدست و منسجم شوند. مایه کباب را باید مانند کباب کوبیده خوب ورز دهیم تا در پایان کباب بهتری داشته باشیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و در حدی که فقط چرب شود چند قطره روغن داخل تابه می ریزیم.

  • مایه کباب را با دست درون تابه می ریزیم و به صورت یکسان با فشار کف دست تخت می کنیم. حرارت زیر تابه باید ملایم باشد. درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب موجود در گوشت تبخیر شود سپس مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.

  • اجازه می دهیم گوشت کمی خودش را بگیرد سپس آنرا به صورت طولی مانند کباب کوبیده برش می زنیم. حرارت زیر تابه را ملایم تر می کنیم و به سراغ تهیه سس می رویم. برای تهیه سس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را داخل یک تابه کوچک می ریزیم.

  • سپس مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مقداری از آب موجود در تابه تبخیر شود و سس غلظت کافی را به دست بیاورد. پس از اینکه سس آماده شد ، کباب ها را بر می گردانیم تا سمت دیگر کباب ها هم سرخ شود.

  • سپس سس را روی کباب ها می ریزیم. در این مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و درون تابه قرار می دهیم تا با آماده شدن کباب ، گوجه فرنگی ها نیز هم کاملا نرم شوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

چطوری برنج آبکش کنیم

نکاتی درباره کترینگ رژیمی

اطلاعاتی در مورد کترینگ کیبو

سبزی ,قورمه ,کباب ,یک ,تابه ,نسبت ,قورمه سبزی ,سبزی قورمه ,می کنیم ,می دهیم ,سبزی در ,تره، جعفری، گشنیز،

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

deftwindica وبلاگی که شبیه آن بهشت گم شده است taitileca نظافت، نظافت منزل، نظافت محل كار، انجام کلیه امور نظافتی و خدماتی باکادری مجرب(شبانه روزی)، مراکز خصوصی و دولتی به سوی ظهور شابلون خالکوبی تاتو موقت شیمر شب نما طراحی با حنا بدن 2020 Constance's life مشاوره حقوقی فدک دانلود آهنگ | دانلود آهنگ جدید wechscumicon